Ga naar de inhoud
Home » Product info » Douchescharnier met 180 graden swing functie. Wel zo makkelijk!

Douchescharnier met 180 graden swing functie. Wel zo makkelijk!

De introductie van glazen douchedeuren met 180 graden swing douchescharnieren, is één van de innovaties op het gebied van douchescharnieren. In de wereld van moderne douchecabines op maat spelen functionaliteit en gemak een centrale rol. Dankzij de innovatieve Poseidon douchescharnieren met 180 graden swing functie kunnen douchedeuren in beide richtingen openzwaaien. Dit biedt talloze voordelen die voor tevreden klanten zorgen. 

Ruime in- en uitstap

Traditionele glazen douchedeuren beperken vaak de beschikbare ruimte voor het betreden en verlaten van de douchecabine. Met de 180 graden swing douchescharnieren genieten klanten van een ruimere in- en uitstap. Hierdoor wordt de douche toegankelijk voor iedereen, van groot tot klein. 

Het voordeel voor mensen met verminderde mobiliteit is dan vanzelfsprekend. Voor deze mensen zorgt de 180 graden swing douchescharnier voor een betere toegankelijkheid. Dus maakt de beweging van 180 graden van de glazen douchedeur een gemakkelijkere manoeuvreerbaarheid met bijvoorbeeld rollators en rolstoelen mogelijk. Hierdoor kan iedereen genieten van een comfortabele douche-ervaring.

Dit voordeel wordt uiteraard niet alleen gewaardeerd in kleinere badkamers.

Gemakkelijke reiniging en onderhoud

De mogelijkheid om de glazen douchedeur wijd 180 graden te openen, maakt het reinigen en onderhouden een stuk makkelijker. Want de volledige toegang tot de binnenkant van de douche maakt een grondige reiniging van de douchecabine mogelijk. Omdat zo moeilijk bereikbare plekken geëlimineerd worden, kan de klant de ontwikkeling van schimmel en ander vuil vermijden. Sowieso zijn Poseidon 180 graden swing douchescharnieren onderhoudsarm en makkelijk te reinigen. Het mechanische gedeelte zit namelijk aan de buitenkant van de douchedeur en de afdekplaat aan de binnenkant is gelijk met het glas. Hierdoor kan er zich geen kalkaanslag of schimmel op het beslag ontwikkelen. Enorm hygiënisch en ook nog eens geweldig makkelijk schoon te houden. Je klanten hebben dus ook op lange termijn meer plezier van hun douchecabine op maat.

Verbeterde ventilatie

Het luchten van de doucheruimte is essentieel om de ontwikkeling van schimmel te voorkomen. Met een 180 graden swing functie kan de glazen douchedeur na gebruik open blijven staan. Hierdoor kan frisse lucht circuleren en wordt het vocht afgevoerd. Dit komt de duurzaamheid van de douchecabine op maat ten goede.

Design en aantrekkingskracht

Het minimalistische ontwerp van Poseidon douchescharnieren met 180 graden swing functie voegt een designelement toe aan elke badkamer. Hierdoor kunnen de glazen douchedeuren naadloos worden geïntegreerd. Zodoende dragen Poseidon douchescharnieren met 180 graden swing functie bij aan een samenhangend en stijlvol interieur. Een doucheleven lang.

Luxe

De swing functie van het douchescharnier voegt een extra gevoel van luxe toe aan Poseidon douchescharnieren. Samen met het superieure materiaal krijgt je klant dus een douchecabine op maat met een hoog kwaliteitsniveau. Bovendien met levenslange garantie.

Verhoogde veiligheid

In noodsituaties, zoals uitglijden of vallen onder de douche, kan de deur snel in elke richting geopend worden. Bovendien kunnen Poseidon douchescharnieren snel worden verwijderd dankzij de 1-schroef montage. Dit zorgt voor een snelle toegang voor zorgverleners of hulpverleners, zonder enige belemmering. Wel zo veilig.

Flexibiliteit

De 180 graden draaifunctie kan een veelzijdige optie zijn voor het ontwerpen van douchecabines op maat. Afhankelijk van het design kan de het douchescharnier naar binnen of naar buiten draaien, waardoor flexibiliteit ontstaat in het ontwerp van de douchecabine op maat.

Conclusie

De introductie van glazen douchedeuren met 180 graden swing douchescharnieren. Deze bieden je dus flexibiliteit in de manier waarop jij het ontwerp van de douchecabine op maat benadert. Daar bovenop geniet de klant van voordelen zoals functionaliteit, een ruime in- en uitstap, eenvoudige reiniging, verbeterde toegankelijkheid en meer. Zodoende zijn Poseidon 180 graden swing douchescharnieren een aantrekkelijke keuze voor moderne glazen douchedeuren en douchecabines op maat. Of het nu gaat om gemak, veiligheid of design, de 180 graden swing functie douchescharnieren voegen ongetwijfeld waarde en luxe toe aan elke douchecabine op maat. Een doucheleven lang.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *