Ga naar de inhoud
Home » Product info » Dit zijn de 3 redenen: een montagevriendelijk douchescharnier van Poseidon

Dit zijn de 3 redenen: een montagevriendelijk douchescharnier van Poseidon

Bij het renoveren van badkamers ben je als aannemer of installateur voortdurend op zoek naar manieren om je processen te stroomlijnen. Je probeert de montage te verkorten en de algehele kwaliteit van je werk te verbeteren. Een sleutelonderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien is het douchescharnier. Deze speelt een belangrijke rol in zowel functionaliteit als esthetiek. Poseidon douchescharnieren bieden een naadloze afwerking en nog meer voordelen die je projecten soepeler en efficiënter maken. In dit artikel zullen we ingaan op drie belangrijke voordelen van gemakkelijk te monteren douchescharnieren.

Poseidon douchescharnieren bieden een naadloze afwerking

Tijd

Tijd is het belangrijkste voordeel van gemakkelijk te monteren douchescharnieren voor aannemers en installateurs. Traditionele douchescharnieren worden vaak als losse componenten verkocht, die ter plaatse in elkaar gezet moeten worden. Bovendien vereisen ze complexe montageprocedures met meerdere schroeven. Dat is kostbare tijd. Poseidon douchescharnieren worden voorgemonteerd geleverd. Met het gebruiksvriendelijke 1 schroef ontwerp kun je de montage sneller en met minder moeite voltooien. Dit betekent dat je je personeelskosten verlaagt of meer projecten kunt aannemen. Kortom, Poseidon douchescharnieren helpen je meer omzet en winst te maken.

Minder installatiefouten

Complexe montageprocedures kunnen de kans op installatiefouten vergroten. Deze verminderen niet alleen de aantrekkingskracht, maar kunnen ook leiden tot kostbare correcties. Poseidon douchescharnieren verminderen het risico op fouten tijdens de installatie door de 1 schroef montage. De afstelling is bijzonder makkelijk en kan altijd aangepast worden. Aannemers en installateurs kunnen erop vertrouwen dat de douchescharnieren correct geïnstalleerd worden. Bovendien vermindert de conische glasuitsparing zowel de snijkosten als ook het risico op fouten bij het glas snijden.

Poseidon Glas op Glas Douchescharnier

Meer tevreden klanten

Als aannemer of installateur wil je klanten een badkamerruimte bieden die functioneel en aantrekkelijk is. Poseidon douchescharnieren bieden je een naadloze afwerking die de complete esthetiek van de douchecabine op maat verhoogt. De douchescharnieren hebben een minimalistisch design, wat de moderne uitstraling van de badkamer versterkt. 

Poseidon douchescharnieren hebben een levenslange garantie. Mocht je klant ooit een probleem hebben, wordt het douchescharnier kosteloos omgeruild.

Bovendien zijn Poseidon scharnieren onderhoudsarm en makkelijk te reinigen. Het mechanische gedeelte zit namelijk aan de buitenkant van de douchedeur en de afdekplaat aan de binnenkant is gelijk met het glas. Hierdoor kan er zich geen kalkaanslag of schimmel op het beslag ontwikkelen. Enorm hygiënisch en ook nog eens geweldig makkelijk schoon te houden. Je klanten hebben dus ook op lange termijn meer plezier van hun douchecabine op maat.

Als aannemer of installateur geniet je van een makkelijk en snelle montage, zodat je meer opdrachten kunt aannemen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *