Ga naar de inhoud
Home » Product info » Een Poseidon douchescharnier staat voor luxe en duurzaamheid

Een Poseidon douchescharnier staat voor luxe en duurzaamheid

Poseidon Glas op Glas Douchescharnier

Exclusiviteit en kwaliteit

Douchescharnieren zijn meer dan alleen functionele onderdelen van een badkamer – ze zijn een statement op zichzelf. De exclusieve douchescharnieren van Poseidon zijn namelijk niet alleen gemaakt van de beste materialen, maar ze hebben ook een high-end uitstraling die elk interieurproject naar nieuwe hoogten tilt. 

Een slim en functioneel ontwerp

Zeker in de sanitaire ruimte is het belangrijk dat schimmelvorming en kalkaanslag voorkomen wordt. Het slimme ontwerp van de Poseidon douchescharnieren is wat dat betreft dan ook tot in het kleinste detail doordacht. Het mechanische gedeelte bevindt zich aan de buitenzijde van de douchedeur, terwijl de afdekplaat aan de binnenzijde gelijk met het glas is geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar voorkomt ook de vorming van kalkaanslag en schimmel, waardoor de scharnieren eenvoudig te onderhouden en schoon te maken zijn.

Montagemogelijkheden

  • Lift douchescharnieren: Deze innovatieve scharnieren maken het mogelijk dat de douchedeur vanzelf omhooggetild wordt bij het openen en weer naar beneden zakt bij het sluiten, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin de bodem niet helemaal effen is. Of gewoon als je een moeiteloos open en sluiten nastreeft.
  • Douchescharnieren met een 180º swing functie: Met deze scharnieren kan de douchedeur volledig naar binnen en naar buiten draaien, wat zorgt voor een maximale toegang en een gemakkelijke reiniging van zowel de binnen- als buitenkant van de douchecabine.
  • Glas-op-glas: Deze bevestigingsmethode zorgt voor een naadloze en minimalistische uitstraling, waarbij het glas direct aan elkaar wordt bevestigd zonder zichtbare storende profielen, wat perfect is voor moderne badkamers met een strakke en moderne uitstraling.
  • Glas-op-wand: Bij deze bevestigingsmethode wordt de douchedeur rechtstreeks aan de muur bevestigd, wat een stevige en veilige montage mogelijk maakt, vooral in situaties waarbij er geen glaspanelen aanwezig zijn.

Een opvallend kenmerk van het Poseidon douchescharnier is het specifieke ontwerp om frameloze douchecabines op maat te kunnen maken. Deze scharnieren zijn namelijk perfect afgestemd op de moderne trend van minimalistisch design, waarbij de focus ligt op strakke lijnen en een open gevoel in de badkamer. Door het gebruik van deze scharnieren kunnen professionals unieke en op maat gemaakte douchecabines creëren die perfect passen bij de sfeer en functionaliteit van de ruimte.

Ontdek het perfecte douchescharnier voor jouw project2 reacties op “Een Poseidon douchescharnier staat voor luxe en duurzaamheid”

  1. Pingback: Montage douchedeur | Poseidon | 1-schroef bevestiging

  2. Pingback: Scharnier messing | Poseidon | Douchescharnieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *